Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Arval bedankt!

Al 5 jaar is Arval een van onze sponsors. Eerst door drie jaar alle leasekosten voor haar rekening te nemen, daarna door een flinke korting op het leasebedrag te geven. De toezegging dat zij dat ook de komende drie jaar nog willen doen bracht onze voorzitter Jan Mol en Ab Hubers (mét bus) op 12 september jl. bij het bedrijf om hen persoonlijk te bedanken (zie foto). En het is ook reden om nader kennis met het bedrijf te maken.

“Arval startte ooit als leasemaatschappij”, zo vertelt directeur Remarketing (verkoop van ex-lease-auto’s) Dick Bakker. “De markt verandert echter: we constateren dat de auto minder populair wordt en daar spelen wij op in. Van autoleasemaatschappij vormen wij om tot mobiliteitspartner. Zo kan men bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld deelauto’s, fietsen, scooters, bakfietsen, electrokarren en een app om dit allemaal te managen. Zeker voor de elektrische auto voor zakelijk gebruik, waar we een flinke toename van zien, willen we een voorbeeldrol vervullen om te anticiperen op de gewenste milieuverbetering”.

Het bedrijf biedt een scala aan mogelijkheden en om dat in goede banen te leiden is er voor ieder onderdeel een speciaal team zodat klanten snel op de goede plek zijn met hun vragen of problemen.
“We kunnen gerust stellen dat we klaar zijn voor de toekomst”, aldus Dick Bakker.

Wij zijn dankbaar dat de Voedselbank nog even onderdeel mag blijven uitmaken van die toekomst.

 

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »