Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Geld doneren

Hoewel het voedsel meestal gratis is, hebben we wel geld nodig voor de bedrijfsvoering. Wij hebben uw steun daarbij hard nodig!

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is uw financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten als huisvesting, water en elektra. Omdat de Voedselbank Houten een ANBI- instelling is, zijn deze giften voor de belasting aftrekbaar.

Bij uitzondering kopen wij voedsel bij. Wilt u perse dat we uw geld gebruiken voor het kopen voedsel? Geef dit dan aan bij uw donatie.

U kunt ons op verschillende manieren financieel steunen:

Online doneren

U kunt direct via IDEAL doneren via onderstaande knop.

Nu Doneren

 

Zelf overmaken

U kunt uw gift overmaken naar Stichting Voedselbank Houten, rekeningnummer:
NL06 RABO 0155 4536 02.

 

Vaste donateur worden door een machtiging

U kunt de Stichting Voedselbank Houten machtigen om per kwartaal, per jaar of éénmalig een bedrag van uw rekening te incasseren. U kunt het daarvoor bestemde Machtigingsformulier uitprinten, ondertekenen en aan ons toesturen. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Uiteraard kunt u wel het bedrag laten terugboeken als u het met een afschrijving niet eens bent.

 

Sponsor worden

Als bedrijf of onderneming kunt u ook een sponsorcontract afsluiten. Kijkt u voor meer informatie op onze sponsor worden pagina.

Testament

Bij het nalaten van geld of goederen aan de Voedselbanken Houten steunt u ons terwijl u, als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart.  Zie ook: http://www.goednalaten.nl/.

Strijkstok?

Bij voedselbanken, ook bij de Voedselbank Houten, werken uitsluitend vrijwilligers. Uw geld-donatie blijft niet aan een strijkstok hangen maar levert direct tastbare hulp aan mensen die dat nodig hebben.