Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Geld doneren

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is uw financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten als huisvesting, transport, energie, etc. Omdat de Voedselbank Houten een ANBI- instelling is, zijn deze giften voor de belasting aftrekbaar.

Bij uitzondering kopen wij voedsel bij. Wilt u perse dat we uw geld gebruiken voor het kopen voedsel? Geef dit dan aan bij uw donatie.

U kunt ons op verschillende manieren financieel steunen:

 

Online doneren

U kunt direct via IDEAL doneren via de donatieknop bovenaan de website of via de QR-code. Scan de QR-code met uw mobiele telefoon of tik op de QR-code om de link naar de betaalomgeving te openen.

Zelf overmaken

U kunt uw gift overmaken naar Stichting Voedselbank Houten, rekeningnummer: NL06 RABO 0155 4536 02. Hartelijk dank voor uw gift!

 

Vaste donateur worden door een machtiging

Het eenvoudigst doet u dit door in uw internetbankieren in te stellen dat er per maand of jaar een bepaald bedrag naar ons wordt overgemaakt.

U kunt geen machtiging meer afgeven voor automatische incasso’s.

 

Sponsor worden

Als een bedrijf, onderneming of (maatschappelijke) organisatie wordt u geen donateur maar sponsor. Wij zijn transparant in wie ons steunen, en vermelden onze sponsors in onze jaarverslagen en op onze sponsorpagina. Als u daar prijs op stelt, kunnen kunnen we aandacht besteden aan uw sponsoring via onze website en sociale media. Kijkt u voor meer informatie op onze sponsor worden pagina.

 

Testament

Bij het nalaten van geld of goederen aan de Voedselbanken Houten steunt u ons terwijl u, als u de fiscale regels op dit gebied goed toepast, ook belasting bespaart.  Zie ook: http://www.goednalaten.nl/.

 

Strijkstok?

Bij voedselbanken, ook bij de Voedselbank Houten, werken uitsluitend vrijwilligers. Bovendien ontvangen de vrijwilligers, ook het bestuur, geen vergoeding voor hun werk voor de voedselbank. Uw geld-donatie blijft niet aan een strijkstok hangen maar levert direct tastbare hulp aan mensen die dat nodig hebben.

Translate »