Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Sponsor worden

Wilt u met uw bedrijf de Voedselbank Houten eenmalig een grotere donatie doen of wilt u ons juist structureel steunen? Wordt dan een van onze sponsors!

Als u onze sponsor wordt, dan besteden we daar aandacht aan door middel van een bericht op onze website en facebook. Voor u dus positieve publiciteit. Bovendien krijgt uw logo een plekje op de sponsorpagina van de website. Wordt u een van onze meer frequente en/of grotere sponsors, dan wordt dat vermeld op de vaste sponsors pagina.

 

Sponsoren in natura?

Heeft u producten die u wilt doneren aan ons, of wilt u ons ondersteunen met een bepaalde dienst? Dat is sponsoren in natura. Het gaat hier uiteraard meestal om voedsel maar het kan ook gaan om onderhoud van apparatuur en gebouw, schoonmaakwerkzaamheden e.d.

 

Sponsoren in geld?

Naast voedseldonaties, hebben wij ook behoefte aan donaties in geld. We hebben natuurlijk bedrijfskosten: de huur van het pand, de kosten van elektra, gas en water, ICT- en administratiekosten. Voedselbanken zijn afgelopen jaren steeds professioneler gaan werken door nieuwe wet- en regelgeving, en dat brengt ook meer kosten met zich mee.

Om u een idee te geven van wat voor kosten het gaat:
Een donatie van € 700 komt overeen met 1 maand huur van ons pand.
Een donatie van € 300 komt overeen met 1 maand water en energie.
Een donatie van € 100 komt overeen met 1 maand algemene bedrijfskosten.

Uiteraard is elk ander bedrag ook van harte welkom!

 

Hoe word je sponsor?

Als u sponsor wilt worden van de Voedselbank Houten, dan maken wij samen met u een sponsorcontract op. Daarin spreken we met elkaar af of u jaarlijks of eenmalig sponsort en voor welk bedrag. zie: Sponsorcontract

U kunt hier ook kiezen voor het sponsoren van de huur, energie en water, of voor de algemene bedrijfskosten voor een of meerdere maanden. Voor u wordt zo concreet wat wij met uw geld doen, en wij weten waar we aan toe zijn.
Overigens is ons financiële jaaroverzicht via de website in te zien, als onderdeel van het jaarverslag.

Heeft u interesse, neemt u dan contact op met ons via sponsorworden@voedselbankhouten.nl