Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Veilig mailen naar de Voedselbank Houten

Om klant te worden bij de voedselbank, vragen wij u documenten naar ons te mailen. Het gaat om bankafschriften of andere documenten met informatie over uw financiën. Dat kan gewoon via de mail, maar dit is niet beveiligd.

We bieden u de mogelijkheid om veilig te mailen met Zivver. Het betekent wel dat u een paar extra stappen moet doorlopen om een beveiligde verbinding te openen. U krijgt daarbij een code op uw mobiele telefoon of in uw mail.

Druk op de zwarte knop hieronder om veilig een bericht te sturen. Verderop op deze pagina vindt u de stappen uitgelegd.

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Nadat u op de zwarte knop geklikt hebt, krijgt u het volgende scherm te zien: Vul hier uw naam en mailadres in, en klik op “Volgende”.

stap 2: Er is nu een mail verstuurd naar het mailadres dat u heeft ingevuld, zie het voorbeeld hieronder. Ga naar uw mailbox en open deze mail. De titel van de mail is “Bevestig uw identiteit om een bericht te versturen naar Voedselbank Houten”. De afzender is noreply@zivver.com.

stap 3: Klik op de zwarte knop (Start conversatie) in de mail, en u komt in het volgende scherm. Vul het nummer in van uw mobiele telefoon in het vakje met het vlaggetje. U kunt ook kiezen voor een code in de mail, kies dan de 2e optie. Klik op “Doorgaan”.

Stap 4: U komt dan in het volgende scherm, waar u klikt op de zwarte knop “Stuur mij de code”. U ontvangt nu een sms met een code.

Stap 5: Vul deze code in op  scherm dat verschenen is en klik op de zwarte knop “Start conversation”.

 

stap 6: U krijgt nu het volgende scherm, klik op de zwarte knop “Start secure conversation”.

stap 7: Vul het onderwerp in en uw bericht. Bijlagen kunt u toevoegen via het paperclipje. U hoeft ons mailadres niet meer in te vullen. Het komt vanzelf bij ons terecht. Als u klaar bent, klikt u op de zwarte knop “Send”. U ontvangt vervolgens een bevestiging in uw mail.

Stap 8: Uw bericht is verstuurd. Er verschijnt nu een scherm met uw bericht. Klik op antwoord (onderaan) als u nog een bericht wilt versturen. Ook vanuit de bevestigingsmail (stap 7) kunt u opnieuw een bericht versturen, maar dan moet u eerst opnieuw een code invoeren die u per sms krijgt.

Translate »