Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Toestemming

Overeenkomst en toestemming

  Om klant te worden bij de Voedselbank Houten, vult u dit formulier in. Hiermee sluit u een klantovereenkomst met ons af. Wij zorgen, totdat de voedselhulp stopt, dat u elke week voedsel kunt komen ophalen in de voedselbank. U komt uw afspraken met onze vrijwilligers na en haalt elke week uw pakket op, en u meldt zich af als u een keer niet kunt.

  We hebben een aantal gegevens van u gevraagd, of zullen dat nog vragen. Zonder deze gegevens kunnen we uw aanmelding niet in behandeling nemen.

  Het gaat om uw:
  • volledige naam, geboortedatum en geslacht, of u getrouwd bent,
  • adresgegevens , uw telefoonnummer en e-mailadres,
  • naam en geboortedata van inwonende huisgenoten en kinderen,
  • financiële informatie van uw huishouden
  • bijzonderheden rondom uw dieet (halal, vegetarisch, suikervrij, …)

  Waarom hebben wij deze nodig? We gebruiken de gegevens om u uit te nodigen voor gesprekken, voor het bijhouden van afspraken en of u uw pakket bent komen ophalen. Wanneer een pakket moet worden bezorgd gebruiken we uw adres. De financiële documenten hebben we nodig om te beoordelen u in aanmerking komt voor een voedselpakket volgens de landelijke richtlijnen. Het gaat dan om informatie over uw inkomen, uitgaven, schulden en betalingsregelingen.

  Uw gegevens komen in een beveiligd klantregistratie-systeem. Alleen de mensen die uw gegevens echt nodig hebben, kunnen deze opvragen. We zullen uw gegevens nooit zonder uw toestemming aan mensen buiten de voedselbank geven. En toestemming kunt u altijd weer intrekken.


  Als u hulpverleners of begeleiders heeft die u helpen

  Soms is het handig als wij zelf contact kunnen opnemen met mensen die betrokken zijn bij uw financiën. Denk hierbij aan bewindvoerders, schuldhulpverleners of begeleiders. U kunt ons op dit formulier toestemming geven maar dit is niet verplicht. Als u geen toestemming geeft, moet u zelf de informatie die we nodig hebben aan ons sturen of laten inzien.

  Vul het zo volledig mogelijk in:

  Geeft u toestemming aan de Voedselbank Houten om contact op te nemen met deze instanties om informatie op te vragen betreffende mijn financiën op te vragen? U kunt uw toestemming altijd weer intrekken.


  Als u kinderen heeft

  Wij werken samen met de “Stichting Jarige Job”. Deze stichting verzorgt voor kinderen tot 18 jaar een verjaardagsbox. Er zitten cadeautjes in, versieringen voor thuis en traktaties voor op school. De inhoud van iedere box is verschillend. Alles past precies bij de leeftijd van uw kind. We moeten daarvoor wel de naam, geboortedatum en geslacht doorgeven aan Stichting Jarige Job om de verjaardagsbox te bestellen. De box staat dan voor u klaar in de week voor de verjaardag van uw kind.

  Geeft u toestemming aan de Voedselbank Houten om bovenstaande gegevens van mijn kinderen door te geven aan Stichting Jarige Job om een verjaardagsbox te kunnen bestellen.


  Ondertekening


  U ontvangt een kopie van dit formulier via de mail.

  U kunt uw toestemming altijd wijzigen door opnieuw dit toestemmingsformulier in te vullen of te mailen naar aanvraag@voedselbankhouten.nl.

  De Voedselbank Houten respecteert de privacy van de aanvrager en de door hem/haar verstrekte gegevens. De Voedselbank Houten geeft de vastgelegde gegevens niet ter beschikking of ter inzage aan derden, tenzij daar wettelijk toe verplicht.
  De gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van en in overeenstemming met het realiseren van de doelstellingen van de Voedselbank Houten. U kunt uw toestemming altijd opvragen, intrekken of wijzigen.
  Met bovenstaande afspraken voldoet de Voedselbank Houten aan wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)”. U kunt daar meer over lezen op onze website in de privacy verklaring
  .

  Translate »