Steun de voedselbank

De mogelijkheden

De mogelijkheden om ons te helpen zijn breed. We kunnen voedsel, financiële donaties maar ook tijd en talent goed gebruiken. Van individuen, bedrijven en organisaties.

 

Geld doneren

Alle mogelijkheden om ons financieel te steunen, vindt u op via financiële donaties.

 

Voedsel Doneren

Al het voedsel dat wij verdelen, is aan ons gedoneerd. Wilt u ook voedsel doneren, eenmalig of structureel. Kijk op de pagina over voedseldonatie.

 

Vrijwilliger worden

Wilt u liever de handen uit de mouwen steken en ons helpen, kijk dan op de pagina  vrijwilliger-worden

Sponsor worden

De voedselbank Houten heeft een groot aantal bedrijven en organisaties die ons ondersteunen bij ons werk. Sommige doen dat in de vorm van voedsel of geld, anderen in natura. Zonder deze sponsors zouden we ons werk niet kunnen doen. Wilt u ook sponsor worden? Kijk dan op onze sponsorpagina.

 

Zelf een actie starten

We stellen het erg op prijs als inwoners van Houten, bedrijven of organisaties een actie ten bate van de Voedselbank willen beginnen. Maar het is wel nodig dat u vooraf even contact met ons opneemt. Dan kunnen we samen overleggen over het tijdstip waarop de actie plaatsvindt, of het om voedsel of om geld gaat en hoe wij u kunnen ondersteunen om de actie tot een succes te maken. Wilt u een actie starten of heeft u iets in de aanbieding? Kijk dan op onze pagina hierover.