Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Vrijwilliger worden

Wilt u ons als vrijwilligers steunen? Kijk hier voor de actuele vacatures en/of meld u aan.

 

Actuele Vacatures

We zijn per augustus 2024 op zoek naar een bestuurslid communicatie & PR. Meer…

Oproepkrachten. We hebben regelmatig hulp nodig bij inzamelingen, de schoonmaak of om in te vallen op de uitgifte. We zoeken mensen die op onze lijst van ‘reservisten’ wil staan. Mensen die we benaderen als we ergens hulp bij nodig hebben. Wil je ons af en toe helpen bij losse klussen, vul dan het formulier in verderop op de pagina.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over vacatures? Meldt u dan aan onderaan deze pagina.

Aanmelden als vrijwilliger?

De Voedselbank Houten werkt met zo’n 50 vaste vrijwilligers verdeeld over verschillende teams. We hebben dus allerlei verschillende werkzaamheden (chauffeur, uitgifte, voorraadbeheer, intake, bestuur). Daarnaast hebben we een aantal lossere vrijwilligers (op oproepbasis) die ons helpen bij bijvoorbeeld inzamelingen of de schoonmaak. Regelmatig schuiven deze vrijwilligers door naar een ‘vaste functie’.

 • Lijkt het u wat om voor ons de handen uit de mouwen te steken maar is er op dit moment geen geschikte vacature (zie boven)?
 • Wilt u op de hoogte blijven van vacatures?
 • Of helpt u ons liever met losse klussen als inzamelingen etc?

 

Meldt u dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Na uw aanmelding plaatsen wij u op onze mailinglijst. Als we een vacature hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mailen we deze lijst. Komt er iets voorbij dat u past, dan kunt u reageren op die mail. Wilt u weer van deze lijst, reageer dan op een van de mails met het verzoek om geen mails meer te sturen.

Wilt u zich liever persoonlijk aanmelden of eerst nog meer weten? U kunt ook bellen met ons algemene nummer 030-737 06 26 ,  of mailen naar  info@voedselbankhouten.nl.

(MAS-)Stage lopen?

Het is bij ons op dit moment niet mogelijk om stage te lopen.

Aanmeldformulier

Via dit formulier kunt u zich aanmelden als vaste vrijwilliger en/of als oproepkracht.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (niet verplicht, maar wel handig)

  Aanvullende opmerkingen

  Ik geef toestemming (vink aan) de hier ingevulde gegevens te verwerken en op te nemen in ons vrijwilligerssysteem. Je kunt op elk moment aangeven niet langer op deze lijst te staan. Zie verder ons privacy statement op de website.

  U kunt binnen 5 dagen een reactie van ons verwachten. Gebeurt dat niet? Neem dan a.u.b. direct contact op via secretariaat@voedselbankhouten.nl.

  Translate »