Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Cadeaubonnen van Wereldwinkel voor klanten en vrijwilligers

In het kader van de Fairtradeweek (6-14mei) heeft de Wereldwinkel Houten maar liefst 145 cadeaubonnen van € 10 cadeau gedaan. De bonnen zijn niet alleen voor de klanten, maar ook voor onze vrijwilligers. Een donatie die zeer welkom is, zo vlak voor moederdag.

,,Iedereen behoort een eerlijke prijs te krijgen voor zijn/haar product of arbeid. Zo zorgen we ervoor dat ook mensen in een kwetsbare positie – waar ook ter wereld – de kans krijgen een eerlijk bestaan op te bouwen”, aldus voorzitter Ginny Mulder van de Wereldwinkel. ,,Natuurlijk hebben wij ook oog voor mensen in Houten, die het moeilijk hebben. Met deze actie maken we graag een gebaar naar de mensen die de Voedselbank nodig hebben én naar alle vrijwilligers die de Voedselbank mogelijk maken. Want zonder hen kan de Voedselbank zijn werk niet doen.”

Wij danken de Wereldwinkel Houten hartelijk voor dit leuke initiatief. De klanten die inmiddels een bon hebben ontvangen waren blij verrast met deze extra attentie. Onze vrijwilligers vinden het leuk dat er ook aan hen gedacht is. Zij doen het werk graag voor de mensen, maar af en toe een blijk van waardering wordt zeer gewaardeerd.

Onze klanten hebben de bon vrijdag al ontvangen, of ontvangen hem deze week.

Zie ook bericht op Houtens Nieuws

 

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »