cheque van €1397,50 als toetje na het diner bij SVO

Ook dit jaar waren we weer uitgenodigd door SVO Vakopleiding Food voor een 3 gangen menu. Dit diner is volledig bedacht en bereid door de 2e klas leerlingen. We hebben heerlijk gegeten in het gezellige SVO-restaurant waarbij we uitstekend verzorgd werden door de leerlingen. 

De opdracht was om met een relatief klein budget toch een luxe maaltijd voor ons op tafel te zetten. Dit is tomaten crèmesoep, een Aziatisch kipgerecht en chocolademousse geworden. De vrijwilligers waren het erover eens dat de leerlingen ruim geslaagd zijn voor hun opdracht! Voor de enkele vrijwilligers met speciale dieetwensen, was er een alternatief menu dat ook zeer smakelijk was. 

Na het toetje bleken de leerlingen ook nog over een groot talent voor fondsenwerving te beschikken. Ze hebben gecollecteerd (online en in Houten), koekjes verkocht en familie gevraagd iets te doneren. De leerlingen hadden per groepje een target van €100 gezet. De school heeft daarna ook nog bijgelegd. We waren dan ook zeer aangenaam verrast toen we een cheque van maar liefst €1397,50 overhandigd kregen! Van dat geld zijn we van plan een koelkast of vriezer aan te schaffen. 

 

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.