Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Collecte i.s.m. Armoedefonds

Update 13 juni; De collecte is gesloten. De opbrengst was € 80, en dit is inclusief de verdubbeling door het armoedefonds. Dit is een tegenvallend resultaat. Er bleek een fout te zitten in de link de facebookpagina waardoor de collectebus niet goed bereikbaar was. Daarnaast hebben we bewust niet zo heel veel ruchtbaarheid gegeven aan de collecte omdat we dachten een crowdfunding actie te moeten gaan houden voor het vervangen van de koelbus.

We doen mee met de Digitale Collecte Armoedehulp van het Armoedefonds. De digitale collecte is bedoeld voor het verzachten van de gevolgen van armoede in Nederland. Organisaties die armoede tegengaan, mogen een collectebus aanmaken. Wij dus ook.

Het Armoedefonds maakt meedoen extra aantrekkelijk. Want van 13 mei tot 9 juni zal het Armoedefonds de opbrengst per organisatie verdubbelen met een maximum bedrag van € 1.250,-!

Met het opgehaalde geld willen we voedsel kopen. Helaas krijgen we steeds minder gratis voedsel aangeboden. Door allerlei initiatieven om voedselverspilling tegen te gaan, blijft er steeds minder over voor voedselbanken. Om toch voldoende voedsel voor onze klanten te hebben, kopen wij tegenwoordig wekelijks voedsel bij. Inmiddels c.a. 20% van ons aanbod. Daar hebben we geld voor nodig!

Ga direct naar onze digitale collectebus.

 

 

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »