Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

‘De lekkerste winkel van Houten’

Dat is de slogan van bakkerij Michel. Sinds kort sponsoren zij ons door wekelijks brood te leveren. Brood van de echte warme bakker, gebakken op de oude ambachtelijke en vertrouwde manier. Wie vindt dat nou niet lekker. En nu kunnen ook de gezinnen die aangewezen zijn op de Voedselbank hiervan genieten.

We spraken met Sonja van Dommelen, samen met haar man Michel eigenaar van de winkel, Ze vertelde ons dat ze al meer dan 70 jaar in Houten zijn gevestigd zowel in het Oude dorp als in de Dikke Boom dat is gevestigd aan de Odijkseweg.

Vol enthousiasme vertelt ze: “De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen”.

Het sponsoren, ook van andere organisaties, doen ze omdat ze het zonde vinden om goed brood te verspillen, terwijl je daar andere mensen die het niet zo breed hebben een groot plezier mee kunt doen. En daar zijn wij als Voedselbank heel blij mee!

 

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws