Een gevulde zak van sinterklaas voor onze gezinnen

Ook dit jaar heeft de stichting Het Houtens Hulppietje er weer voor gezorgd dat de gezinnen met kinderen ook pakjesavond kunnen vieren. Naast cadeautjes voor elk kind, zit ook iets in voor het hele gezin en natuurlijk lekkers om het feest compleet te maken. Deze kinderen kunnen dus de dag na pakjesavond net als andere kinderen op school hun nieuwe speelgoed laten zien!

De cadeautjes zijn allemaal nieuw en speciaal uitgezocht door de vrijwilligers van Het Houtens Hulppietje. Elk kind heeft een verlanglijstje mogen inleveren dus ze krijgen echt dingen die ze graag willen. De vrijwilligers van Het Houtens Hulppietje vinden het belangrijk dat deze kinderen ook eens iets nieuws krijgen.  Ze moeten het immers al vaak genoeg doen met tweedehands spullen. Het is veel werk, maar ook heel gezellig aldus Olga Vis van Het Houtens Hulppietje. 

Naast de gezinnen van de voedselbank, hebben dit jaar ook de gezinnen die door de vrijwilligers van de Schuldhulpmaatjes worden ondersteund een zak gekregen. In totaal zo’n 70 kinderen waarvan 50 van de voedselbank.

Er zijn veel Houtense ondernemers en particulieren geweest die dit mooie initiatief mogelijk hebben gemaakt. Op site van Het Houtens Hulppietje kunt u de lijst vinden.

Namens alle kinderen en hun ouders: Super bedankt Houtens Hulppietje en alle sponsoren!

Het Houtens Hulppietje doet inkopen

Geplaatst in Homepage, Nieuws.