Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Geld Doneren

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is uw financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten als huisvesting, water en elektra. Omdat de Voedselbank Houten een ANBI is, zijn deze giften voor de belasting aftrekbaar.

U kunt ons op verschillende manieren financieel steunen:

Online doneren

Voor online doneren werken we samen met PifWorld. Bekijk onze pagina op Pifworld of doneer direct via onderstaande knop.

NU DONEREN

 

Zelf overmaken

U kunt uw gift overmaken naar Stichting Voedselbank Houten, rekeningnummer:
NL06 RABO 0155 4536 02.

 

Vaste donateur worden door een machtiging

U kunt de Stichting Voedselbank Houten machtigen om per kwartaal, per jaar of éénmalig een bedrag van uw rekening te incasseren. U kunt het daarvoor bestemde Machtigingsformulier uitprinten, ondertekenen en aan ons toesturen. U heeft er dan verder geen omkijken meer naar. Uiteraard kunt u wel het bedrag laten terugboeken als u het met een afschrijving niet eens bent.

Periodieke gift die u volledig wil aftrekken?

Wilt u een periodieke gift vastleggen om deze volledig fiscaal af te trekken? Neem dan contact op onze penningmeester tluiten@voedselbankhouten.nl. Hou er rekening mee dat dit wettelijk minimaal voor een periode van 5 jaar vastgelegd dient te worden. 

Sponsor worden

Als bedrijf of onderneming kunt u ook een sponsorcontract afsluiten. Kijkt u voor meer informatie op onze sponsor worden pagina.

Wellicht ook interessant voor jou

Translate »