Houtenaren geven gul in deze kerstperiode

Traditioneel is de laatste uitgifte voor de kerst drukker dan anders. In deze tijd van het jaar willen mensen graag iets extra’s doen voor mensen die het minder hebben. Vandaag dus ook!

De hele ochtend kwamen er mensen dingen brengen. Er waren donaties van particulieren, scholen en bedrijven. Onder andere: Een particulier bracht een flinke hoeveelheid suiker, olie en dergelijke voor onze voorraad; Het personeel van de plaatselijke Rabobank bracht een hoeveelheid kerstpakketten. Zij konden kiezen of ze het kerstpakket zelf willen houden of aan ons doneren; Zorgdepot bracht een enorm kerstbrood. Een klas van de Heemlanden bracht een versierde en tot de nok toe gevuld ‘kerstpakket’; Verder kregen alle klanten een kerstontbijt-pakket van de landelijke Lidl-actie en het landelijke kerstpakket (door Unilever en partners). Er werden zowel door particulieren en bedrijven ruim 40 kerstpakketten gedoneerd. Deze pakketten hebben we vandaag niet meegegeven, dat zou teveel worden. We pakken ze uit en de producten komen de volgende weken in onze schappen. 

Aan de vrijwilligers is ook gedacht. Van Brandbank kregen zij allemaal 2 flessen port en er was taart gebracht door een particulier. Dit werd zeer gewaardeerd!

Namens alle klanten en vrijwilligs danken we iedereen die in deze periode gedoneerd heeft!

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.