Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Inzameling AH Oude Dorp groot succes

26 september 2020.

Afgelopen dagen hebben we een voedselinzameling gehouden bij AH Oude Dorp. Deze actie was zeer succesvol. Er is 94 kratten vol aan houdbare producten gedoneerd en enkele kuub wc-papier! Mensen gaven heel gul en de reacties waren positief. 

Na eerder op het Rond en in Castellum te hebben ingezameld, waren we dit keer te gast bij de AH in het Oude Dorp. Deze winkel steunt ons al jaren met producten die over zijn en wekelijks met brood. Brood wat aan het eind van de dag niet is verkocht, wordt voor ons ingevroren en dat krijgen onze klanten dan later mee. Het was leuk nu eens bij deze trouwe sponsor te gast te zijn. 

Beide dagen waren er de hele dag vrijwilligers van de voedselbank aanwezig om de inzameling te begeleiden. En natuurlijk de mensen te bedanken voor hun donaties.

Binnen hadden de vakkenvullers het druk om de schappen gevuld te houden. Want het ging hard! Sommige producten raakten zelfs helemaal op.

We hebben overigens op een corona-verantwoorde manier ingezameld. Klanten konden bij het flyeren en bij het inleveren van de producten op afstand blijven van de vrijwilligers. 

Iedereen bedankt die heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat!

Albert Heijn plant in november weer een landelijke actie, maar dan slaan wij even over. Met de opbrengst van deze en de vorige inzamelingen, kunnen we komende maanden wel vooruit. 

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Recent Nieuws