Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Kerstpakketten voor vrijwilligers, gedoneerd door Rotary Houten

19 december 2020.

Als alternatief voor de Santarun, bracht Rotary Houten dit jaar  zo’n 500 kerstpakketten naar mensen die dat verdienen. Houtenaren konden mensen voordragen, maar de Rotary heeft ook een aantal speciale groepen geselecteerd. En daar waren wij er één van!

De Rotary heeft ertoe besloten om niet de klanten, maar de vrijwilligers een pakket te geven. De leden van de Rotary vinden de voedselbank een ‘hartstikke goed doel’ en staan er 100% achter dat wij een kerstpakket verdienen. Omdat wij zo keihard werken en betrokken bezig zijn, aldus Peter Baltussen (voorzitter van de Santarun-werkgroep).

De pakketten zijn vanmiddag bij ons gebracht, uiteraard waren de leden van de Rotary in gepaste Santa-outfit. Er waren ook pakken voor onze vrijwilligers  Cor en Philippine die aanwezig waren om de pakketten in ontvangst te nemen. De inhoud van de pakketten is samengesteld en bekostigd door lokale sponsors.

foto’s: René van den Brandt.

Wij zijn erg blij met dit mooie gebaar! Want onze vrijwilligers hebben inderdaad keihard gewerkt dit jaar om toch maar te zorgen dat onze klanten èlke week hun pakket kregen. En dan is zo’n waardering echt hartverwarmend. Wij hebben de pakketten overgeladen in onze eigen bus, om ze daarna direct corona-proof via een drive-through onder onze vrijwilligers te verdelen.

Rotary Houten, namens alle vrijwilligers: SUPER BEDANKT!

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Recent Nieuws