Klanten van de Readshop geven 228 boeken cadeau

8 september 2020.

In februari en juni konden klanten van de beide Readshops in Houten een boek doneren aan de voedselbank. Dit was in het kader van de landelijke actie ‘Geef een Boek Cadeau’ waar mensen voor een zeer gunstige prijs een kinderboek kunnen kopen om cadeau te doen. 

Na een zeer succesvolle actie vorig jaar besloten René en Marc, van de Readshop in Castellum en het Oude Dorp, om het dit jaar weer te doen. Ondanks corona waren ze toch zeer tevreden over de opbrengst: 108 boeken van de Koning van Katoren en 120 boeken van Woeste Willem. Vandaag kwamen ze de boeken brengen, èn gaven ze zelf een plekje in onze voedselbankwinkel. 

Komende periode kunnen onze klanten deze boeken meenemen om zo ook een kind, kleinkind, nichtje of neefje, etc. cadeau te geven. Iemand een cadeautje geven is er meestal niet bij als je bij de voedselbank bent, en daarom is het super leuk om dat toch een keer te kunnen doen. 

Dank aan iedereen die meegedaan heeft met deze actie door een boek te doneren! En dank aan Marc en René voor dit leuke initiatief!

vrijwilliger Ineke ontvangt de boeken van Marc en René.

Geplaatst in Homepage, Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *