Leerlingen van SVO Houten trakteren vrijwilligers op diner

31 januari 2019

Gister hebben al onze vrijwilligers genoten van een viergangendiner bij SVO Vakopleiding Food aan de Sleepboot in Houten. Geheel verzorgd door de 2e jaars leerlingen van de opleiding Generation Food. 

In het kader van een project met het doel ‘ook eens iets te doen voor een ander’ waren we uitgenodigd op de school om eens in het zonnetje gezet te worden. De leerlingen hebben alles zelf gedaan, van plannen tot en met het uitserveren van de gerechten. We hebben allen heerlijk gegeten en ook de sfeer was erg goed. Het was leuk om mee te maken hoe enthousiast de leerlingen hun best deden om ons zoveel mogelijk te verwennen. 

Om bewustwording te stimuleren rond eten van weinig geld, kregen de leerlingen een beperkt budget van €5 per persoon waarmee ze toch een luxe maaltijd op tafel moesten zien te zetten. Dat is heel goed gelukt: tomaten of kippensoep, Coq au Vin en als toetje Sinaasappel Panna Cotta of stoofpeertjes crumble met ijs. Het eten was erg lekker, het welkom, de aankleding en de bediening waren ook super. We voelden ons echt in de watten gelegd!

Hartelijk dank!

 

 

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.