Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Maskerjongens houden actie voor de voedselbank

24 april 2021.Deze weken houden Ahmed en Nigel en enkele vrienden een actie voor de voedselbank n.a.v. de ramadan. Zij gaan in Houten langs de deuren om mondkapjes te verkopen onder de naam Maskerjongens. Met het verdiende geld gaan ze halal kip doneren in het kader van het Suikerfeest.

Vorige week was er wat verwarring op facebook over deze actie omdat wij er niets van wisten. Inmiddels hebben we contact gekregen met de jongens en bleek het een goedbedoelde actie. Ze dragen de voedselbank een warm hart toe en wilden ons verrassen. Aanleiding was de ramadan.

De opbrengst van mondkapjes die zij in Houten verkopen komt ten goede van ons, de Voedselbank Houten. Oorspronkelijk wilde zij aan ons mondkapjes doneren maar daar hebben wij er zelf al ruim voldoende van. Vandaar dat we in overleg gekomen zijn tot een andere invulling, van iets waar wij wel behoefte aan hebben: halal vlees.

Wil je ook een actie voor ons organiseren? Neem dan eerst contact met ons op. Dan begeleiden we je actie via onze sociale media voor extra publiciteit, èn voorkomen we een hoop verwarring.

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Recent Nieuws