Mooie opbrengst bij inzameling AH Het Rond

31 augustus 2020.

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we ingezameld bij het Albert Heijn filiaal op het Rond. Ondanks het slechte weer èn de gelijktijdige braderie, hebben we toch een hele mooie opbrengst weten te bereiken!

Ook nu weer hadden we een plek in de winkel gekregen waar de gewenste producten overzichtelijk bij elkaar stonden. Bij deze tafel stonden vrijwilligers om mensen te vragen of ze iets wilde doneren. De gedoneerde producten werden door een andere vrijwilliger na het afrekenen in ontvangst genomen. 

Er is ruim gehoor gegeven aan de oproep iets te doneren. Eén klant doneerde maar liefst 78 producten. Veelvuldig hoorden we van mensen dat ze het een goede actie vonden. 

De opbrengst: 154 blikken bonen, 186 pannenkoekenmix, 111 Chicken Tonight, 175 krokante meusli. 96 pakken suiker, 138 potten hazelnootpasta, 135 potten pastasaus, 164 zakken rijst, 177 zakken macaroni. Daarnaast nog een paar kratten andere producten. 

Hiermee hebben we onze voorraad kast in deze productgroepen weer even goed aangevuld. Deze was nl. tamelijk leeg aan het raken.

Iedereen bedankt voor de donaties! Dank aan AH het Rond die ons zeer behulpzaam zijn geweest met deze inzameling. Ook dank aan de vrijwilligers die bij deze inzameling hebben meegeholpen. Want zonder jullie zou de opbrengst veel lager zijn geweest! 

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.