Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Mooie opbrengst Fairtrade acties.

Voor het 3e jaar op rij is er tijdens de Fairtrade najaarsweek ingezameld voor de voedselbank. Een mooie manier om niet alleen boeren in ontwikkelingslanden een beter bestaan te geven, maar ook mensen in Houten die moeite hebben om rond te komen, te helpen.

Op zaterdag 28 oktober was er een inzameling bij Hoogvliet in Castellum, waar we, samen met de leden van de Fairtrade Werkgroep Houten, 32 kratten met Fairtrade producten en producten met een vergelijkbaar keurmerk hebben ingezameld. Een leuke gelegenheid om eens andersoortige producten voor onze klanten te verwerven.

Gedurende de hele week was er ook een inzameling in Wereldwinkel Houten. Op de toonbank stonden een aantal Fairtrade producten uitgestald en aan klanten werd gevraagd daarvan iets te doneren aan de voedselbank. Dat leverde nog enkele kratten aan producten op.

In totaal hebben we zo’n 35 kratten aan producten ontvangen in het kader van beide acties. We zijn blij met dit mooie resultaat!

Met dank aan de Fairtrade Werkgroep Houten, Wereldwinkel Houten, Hoogvliet, alle betrokken vrijwilligers en natuurlijk aan de mensen die producten hebben gedoneerd.

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »