Ontbijtproducten ingezameld bij AH Castellum

27 augustus 2020.

Op zaterdag 22 augustus hebben we ingezameld bij AH Castellum. Dit in het kader van de landelijke actie van Albert Heijn ‘op een lege maag kun je niet leren’.

In verband met corona moesten we onze werkwijze aanpassen: Niet flyeren maar de aandacht trekken met posters, en op afstand van het winkelend publiek blijven. 

Het was ook maar goed dat we onze eigen vlag en posters hadden meegebracht, want de AH posters waren niet aangekomen. Eenmaal op gang, begonnen de donaties binnen te komen. Ook nu weer hoorden we van veel mensen dat ze de vinden dat de voedselbank goed werk doet. 

De inzameling heeft een leuke hoeveelheid ontbijtproducten opgeleverd: 37 hagelslag, 80 beschuit, 21 ontbijtkoek, 15 pindakaas, 120 houdbare melk, 24 cornflakes en 40 havermout. Daarnaast zijn er nog 4 kratten andere producten gedoneerd.

De opbrengst is wel wat minder dan we gewend zijn, maar dat komt waarschijnlijk doordat we niet flyeren. Niet iedereen merkte het speciale marktkraampje in de winkel op. Maar dit compenseren we door volgende week bij AH op het Rond weer in te zamelen. 

Iedereen bedankt die hieraan heeft meegeholpen!

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.