Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Particulier doneert HEMA-bonnen van energiecompensatie

Vrijdag en vandaag ontvingen onze klanten naast hun voedselpakket een HEMA-cadeaubon van € 7,50. Deze waren gedoneerd door een particulier. Zij hadden de energiecompensatie, die alle huishoudens ontvangen, niet nodig en wilden graag mensen ondersteunen die het nu juist extra moeilijk hebben. In plaats van geld overmaken, kozen zij ervoor om het in de vorm van bonnen te doneren. Het bleek nog een hele klus om zoveel bonnen (96!) te regelen, maar dat is gelukkig gelukt.

Onze klanten waren erg blij met dit leuke extraatje. Je zag aan hen dat ze deze verassing enorm waardeerden. Namens hen: heel erg bedankt!

Denkt u er ook over om uw energiecompensatie aan ons te doneren?  Dit hoeft uiteraard niet in bonnen, u kunt ook een bedrag naar ons overmaken. Of er producten van kopen en aan ons doneren. We hebben op dit moment een record aantal klanten (bijna 100, voor de zomer was dit nog 50) en dit stijgt maar door. Er zijn dus veel mensen in Houten die het nu financieel niet meer redden. Naast dat ook voor ons de kosten stijgen, moeten we tegenwoordig ook voedsel bijkopen omdat we anders te weinig hebben voor onze klanten. We kunnen uw steun dus goed gebruiken!

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »