Sinterklaascadeautjes van Het Houtens Hulp Pietje

5 december 2018.

Alweer voor de 5e keer heeft de stichting Het Houtens Hulp Pietje voor alle gezinnen een gevulde zak van sinterklaas verzorgd. 

De bestuursleden, inkopers en inpakkers van de stichting Het Houtens Hulp Pietje hebben afgelopen periode hard gewerkt om er voor te zorgen dat de kinderen van onze cliënten ook een heus sinterklaasfeest kunnen vieren vandaag. Ze hebben zelfs hun verlanglijstje mogen inleveren. Elk kind krijgt dingen van zijn/haar lijstje maar ook nog leuke extra’s en iets voor het hele gezin. En natuurlijk wat lekkers erbij!

Dit jaar is de doelgroep uitgebreid met gezinnen van het WIL en gezinnen die gebruik maken van schuldhulpverlening. In totaal zijn er 43 gezinnen die vandaag met een zak van Het Houtens Hulp Pietje sinterklaas kunnen vieren. 

Het vinden van sponsors en donoren verliep dit jaar wederom goed. Er zijn veel nieuwe dingen gedoneerd. Het Houtens Hulp Pietje stopt uitsluitend nieuwe dingen in de zakken. Deze kinderen moeten het doorgaans al veel met tweedehands spullen doen, dan is het des te leuker om met sinterklaas echt iets nieuws te krijgen!

Hoewel het veel werk is, vinden de vrijwilligers van Het Houtens Hulp Pietje het nog steeds heel leuk om te doen. Het is een secuur werkje om de goede cadeautjes uit te zoeken, en in de goede zakken te doen. Maar inmiddels is het een geoliede machine, zegt Olga Vis. Olga en haar dochter Vivienne zijn 5 jaar geleden begonnen met deze stichting. Ze doen het nog steeds met veel liefde en plezier en inmiddels met een behoorlijke ploeg vrijwilligers. 

Dit leuke initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors: Klusbedrijf de Waterpas, Gastouder/NSO de Vissenkom, Lenie van Dorst kapster, van de Valkhotel, Serénita Beauty, G3 Medical, Rabobank, Jansen Schilderwerken, Zeeman, Albert Heijn Oude Dorp, Kees Fietsen, Stichting Mazzel, Albert Heijn Castellum, Technische Unie, Vinabc, Paardekoper Packaging, Verweij Electrotechniek, Assurantiekantoor van Wijngaarden, Kind&Co, de Read Shop en vele particulieren. 

Namens alle kinderen van onze cliënten en hun ouders: Dank U Sinterklaasje!

Geplaatst in Homepage, Nieuws.