Vrijwilliger voedselbank vult kratten met kaas bij standhouder

Standhouders vakbeurs foodspecialiteiten doneren luxe restanten

30 september 2021. Afgelopen maandag en dinsdag werd in Expo Houten de vakbeurs Foodspecialiteiten gehouden. Deze beurs voor ondernemers is ooit begonnen als kaasbeurs, maar allengs uitgegroeid tot een beurs voor specialiteiten als kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en nog veel meer.

Dinsdagavond bij de afloop van de beurs mochten vrijwilligers van de voedselbank bij veel verschillende standhouders verse overschotten ophalen. Veel  verschillende soorten kaas, maar ook koekjes, bonbons, fruit en chocolaatjes. Alles bij elkaar zo’n 9 kratten. Onze klanten vinden deze smakelijke producten de komende week in de voedselbankwinkel.

Hartelijk dank aan de standhouders en aan de beursorganisatie. En niet te vergeten dank aan onze vrijwilligers die op de late avond langs de stands zijn gegaan en daarna alle versproducten nog volgens alle voedselveiligheidseisen bij de voedselbank hebben opgeborgen.

Met deze donatie komen de twee doelstellingen van de voedselbank bijeen: tegen voedselverspilling en eten voor mensen die daar tijdelijk niet genoeg geld voor hebben.

Koelbus voedselbank arriveert bij avond bij het beursgebouw

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws en getagd met , .