Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Statiegeldactie AH het Rond levert € 500 op

In de maand juli konden klanten van AH het Rond hun statiegeldbonnetjes doneren aan de voedselbank. Dit blijken veel klanten te hebben gedaan, want er is voor maar liefst € 498,55 aan bonnetjes gedoneerd. Een heel mooi resultaat!

Oorspronkelijk zou de Houtense hardloopgroep Soesenzo in augustus de statiegeldbonnen inzamelen in het kader van de jaarlijkse sponsorloop Roparun. Deze vindt plaats in het Pinksterweekend, waarna het totale sponsorbedrag al snel wordt bekend gemaakt, dit jaar 3.4 miljoen. Soesenzo heeft toen hun “slot” van de statiegeldactie aan de Voedselbank gedoneerd.  Zodoende hebben wij dus in de maand augustus de statiegeldbonnetjes ingezameld bij AH het Rond, en op dit moment bij AH Castellum. Soesenzo is een bekende van ons want elk jaar doneren zij de overgebleven proviand van hun Roparun weekend.

Op 5 augustus heeft onze penningmeester Tanja Luiten deze mooie opbrengst overhandigd gekregen door shift leader Fiona van AH het Rond onder toeziend oog van Patrick Bos van Soesenzo.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam over een afstand van 520 km. Soesenzo loopt dit met één team van 8 lopers en een team van begeleiders. Ze laten zich sponsoren voor een goed doel, in dit geval palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws