Twee vrijwilligers ontvangen een lintje

27 april 2021.

Gister bleek dat maar liefst  2 van onze vrijwilligers een lintje mochten ontvangen van onze burgermeester. Uiteraard kunnen we dit niet onvermeld voorbij laten gaan. Beiden hebben we ook namens alle vrijwilligers een bloemetje gebracht om hen te feliciteren. Beide hebben ze deze onderscheiding dik verdiend!

De eerste gedecoreerde is Kees Appelhof (linker afbeelding, de bloemen overhandigd door bestuurslid Ab Hubers). Hij is bij ons vrijwilliger sinds 2014 als chauffeur maar ook altijd bereid om andere hand en spandiensten voor ons te doen. Zo regelt hij af en toe dat we in het zaaltje bij de RK kerk in Schalkwijk kunnen vergaderen en is hij er mede verantwoordelijk voor dat de PCI Schalkwijk, waarvan Kees voorzitter is, een trouwe en gulle donateur is van de voedselbank. Super leuk dat de majesteit het nu behaagt heeft om hem daarvoor te decoreren.

De tweede gedecoreerde is Jan Mol (rechter afbeelding). Jan is pas enkele weken vrijwilliger bij ons en beoogd opvolger van onze huidige voorzitter Ben de Jong. Jans lange staat van dienst waarop dit lintje is gebaseerd omvat dus niet de voedselbank. Maar ongetwijfeld gaat hij niettemin in volle overtuiging het voorzitterschap van de voedselbank Houten op zich nemen om zo nog jaren van vrijwilligerswerk toe te voegen aan zijn toch al indrukwekkende CV.

Geplaatst in Homepage, Nieuws.