Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Uitjes voor klanten in zomervakantie

De schoolvakanties zitten er weer op en ook de kinderen van onze klanten zijn weer naar school. Traditioneel wordt dan gevraagd naar belevenissen in de vakantie, en deze kinderen hebben vaak maar weinig beleefd omdat ze noodgedwongen thuis zijn gebleven. Voor 8 van deze gezinnen was er dit jaar wel wat te vertellen.

Stichting Houten Geeft, bekend van de sinterklaascadeautjes voor onze klanten, heeft dit jaar een zomeractie georganiseerd. Gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd konden zich opgeven voor een uitje naar keuze. Zij konden kiezen uit maar liefst 11 uitjes: zwembad de Wetering, Ballorig, Glowgolf, theater aan de Slinger, de bioscoop, het Waterliniemuseum, het Openlucht museum,  en enkele restaurants. Zo was er voor elke leeftijdsgroep wel een passend uitje om als gezin te doen. Uiteraard inclusief de volwassenen en oudere kinderen uit het gezin.

Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten niet herkenbaar zijn als klant, werd er gewerkt met vouchers en vrijkaartjes. Mensen konden op eigen gelegenheid gaan op een moment dat hen uitkwam. Eventuele reiskosten werden ook vergoed.

Ook gezinnen die door de Schuldhulpmaatjes worden begeleid, konden meedoen met deze actie.

 

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »