Veel donaties n.a.v. sluiting horeca en bedrijfsrestaurants

17 mrt 2020. We hebben afgelopen dagen prachtige producten gekregen van horeca ondernemers en bedrijfsrestaurants. Hier zijn we erg blij mee!

Sinds dit weekend werd besloten alle horeca te sluiten en mensen zoveel mogelijk moeten thuiswerken, heeft onze telefoon niet stil gestaan. Van restaurants, de SVO school, kinderdagverblijven, en een aantal bedrijfskantines hebben we veel mooie artikelen ontvangen. Groente, zuivel, sappen, eieren. Onze voedselbankwinkel is nu al mooi gevuld en het is nog geen vrijdag! Maar ook komende weken zullen onze klanten van deze producten kunnen meekrijgen.

Super bedankt allemaal!

 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.

3 reacties

 1. Wat een verstandige maatregel om te gaan bezorgen.Het is fantastisch dat er in Houten deze week nog zoveel gedoneerd is.

  Ik hoorde in het nieuws dat in een aantal plaatsen de voedselbanken in de problemen komen.
  ik hoop dat hier in Houten geen sprake van is en dat er eventueel tijdig gestart wordt met inzamelen van nieuwe producten. Deze crisis duurt nog wel even. Trekken jullie tijdig aan de bel, want juist nu moet deze dienstverlening overeind blijven.

  Met hartelijke groet,
  Tijm Corporaal

  • Wees gerust. Wij trekken aan de bel, dwz we zullen oproepen plaatsen op de website en social media als we hulp nodig hebben.

Reacties zijn gesloten.