Voedselbank te gast bij Omroep Houten

Op woensdag 16 oktober waren we te gast bij Omroep Houten, in het programma WelZijn Houten. In een 1 uur durend interview kregen we de gelegenheid te vertellen over ons werk en de Voedselbank Houten.

Vrijwilligers Wout van der Lugt (intake), Johan van de Gun (uitgifte) en Philippine Bronkhorst (bestuur) werden maar liefst een uur lang geïnterviewd door Ted Kliest en Hilde Delissen van Omroep Houten. We hebben geprobeerd een informatief en drempelverlagend verhaal te vertellen waarmee we hopen dat mensen zich toch iets makkelijker melden als zij ons nodig hebben. Voor luisteraars met interesse voor de voedselbank, hopen we dat zij een beetje een indruk hebben gekregen wat er zoals bij een voedselbank komt kijken. 

We vonden het erg leuk juist op Wereldvoedseldag, één dag voor Wereldarmoededag en midden in de deze Week van de voedselbanken de gelegenheid te hebben gekregen om iets over onze voedselbank te vertellen.

De uitzending is terug te luisteren via Omroep Houten Radio Gemist. Het gaat om het programma WelZijn van 16 oktober 2019.

Dank aan Hilde Delissen en Ted Kliest van Omroep Houten voor het bieden van dit podium. 

Geplaatst in Homepage, Nieuws.