Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Voedselinzameling bij Albert Heijn

Ontbijtproducten. Op een lege maag kun je niet leren.

30 augustus 2021.

Deze week zijn de scholen weer begonnen. We willen niet dat kinderen zonder ontbijt naar school gaan. Want op een lege maag kun je niet leren. Een mooi moment om gezinnen die het moeilijk hebben te helpen met het aanvullen van ontbijtproducten in de voorraadkast.

In week 35 en 36 mogen de voedselbanken ontbijtproducten inzamelen bij Albert Heijn onder het motto “Op een lege maag kun je niet leren”. Dit in het kader van de landelijke actieweek van Albert Heijn. Klanten van Albert Heijn kunnen ontbijtproducten zoals hagelslag, havermout en cornflakes doneren aan de voedselbank. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Wij doen ook mee met deze actie, verspreid over drie AH-winkels en drie dagen:

Op 4 september staan onze vrijwilligers bij Albert Heijn Het Rond. In deze winkel worden (ook) andere producten gevraagd. Dit om te voorkomen dat we teveel van dezelfde producten ontvangen voor onze relatief kleine voedselbank.

Op 11 september bij Albert Heijn Castellum, hier worden wel uitsluitend de ontbijtproducten gevraagd.

Albert Heijn Oude Dorp biedt op een later moment dit jaar gelegenheid om voedsel in te zamelen en ook hier zal een ander assortiment aan producten gevraagd worden.

Albert Heijn en de voedselbanken werken al jaren nauw samen, landelijk en lokaal, hier in Houten. Dat is een geweldige steun voor de voedselbank en haar klanten.

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Recent Nieuws