Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Voedselbank Houten. Woont u niet in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy?, klik dan hier.

Vrijwilliger gezocht: bestuurslid communicatie & PR

Per augustus verlaat ons bestuurslid communicatie & PR na 2 termijnen het bestuur. We zijn dus op zoek naar een opvolger!

De Voedselbank Houten heeft een apart team voor communicatie & PR. Het team bestaat momenteel uit het bestuurslid communicatie & PR en een medewerker, en verzorgt de communicatie & PR voor de Voedselbank Houten in de breedste zin van het woord.

Voor een voedselbank is draagvlak in de lokale samenleving van essentieel belang voor het verkrijgen van sponsoring, donaties en andere ondersteuning. Een professionele invulling van de communicatie & PR is daarom cruciaal.

Het bestuurslid communicatie & PR bij de Voedselbank Houten is verantwoordelijk voor alle publicitaire uitingen, waarvan hij/zij een groot deel zelf schrijft en ontwerpt. Tevens is het bestuurslid verantwoordelijk voor de interne berichtgeving zoals de maandelijkse nieuwsbrief voor de vrijwilligers.

Bestuursleden denken tevens mee over het beleid, voeren voorkomende bestuurstaken uit en nemen bij toerbeurt deel aan landelijke en regionale vergaderingen.

Interesse? Download hier de volledige vacature.

Deel dit bericht op sociale media

Recent Nieuws

Translate »